4 Mart 2011 Cuma

??????

     Bir insanla konuşabilmek adına ne yapılmalı acaba? Doğrudur insan sonuçta konuşmak için bir şey yapılmasına gerek yok al karşına konuş bu da sorun mu, değil mi? Ya peki olmuyorsa. 
     Çok çaba sarfettim. İnsanların benim yüzümden üzülmesine asla dayanamam. Bu sefer ben daha çok üzülürüm.Sırf bunu yaşamamak adına bir sürü saçmalıkları görmezden geldim ve şimdi ne oldu doldum ve artık görmemezlikten gelemiyorum.
    Be insan ben senin için her şeyi denemişken keşke sende birazcık beni anlasaydın. Sustuğum zamanlarda seni gözlemlediğimi görseydin. Sen benim gözümün içine baka baka yalan söylediğin zamanlarda keşke inandırdım işte diye sevinmek yerine, benim hakkında bildiğim doğruları paylaşsaydın, ben yalanlarına bile laf etmezken doğrularına hiç bir şey demezdim. 
     Senin için her şeyi denedim insan, başta yaptıklarına ses çıkarmadım anlarsın ve kendine çeki düzen verirsin diye ama sen olayları abarttın da abarttın haddini aştın. Madem öyle konuşayım dedim konuşturmadın beni, dinlemedin bile. Konuşulmuyor dedim yazayım bari, acaba okudun mu ki o yazdıklarımı... Hiç sanmıyorum, sayfalar dolusu bir yazıya karşılık üç kelimenin birleşiminden cevap olmazdı. E baktık ki bu da olmuyor. Geriye tamamen sessiz kalmak kaldı bana. Şimdi sessizim, şimdi bile hala beni anlamanı beklerken, beynimin içindeki soru işaretlerini silmeni beklerken, gördüm ki artık sonuna kadar sessizim. 



Saymadan bitirdin hep yılları
Sözlerin bir tutsa yeterdi bana...

2 yorum:

  1. Bazen olmaz işte,Hayattan bir ses beklenir fısıltı kadar kısık olsa bile,ve bazen hayat yoluna girsin ve sesi çıkabilsin diye sessiz kalınır,beklenir beklenmesi gerekirken durduk yere...oluruna bırakmak,olunacaktır muhakkak..
    Umarım Hayat sana fısıldar ve iyi ve hayırlın olur..;)

    güzel bir yazıydı içini çok güzel aktarmışsın..eline,yüreğine sağlık,kalemine kuvvet..aralar aralanmadan selam ve dua ile selametle..;)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim=) hayat hepimize fısıldasa keşke.Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil