23 Mayıs 2010 Pazar

Çocuk gibi

Çok uyumaktan nefret etsemde her sabah geç kalkıyorum. Tam monoton geçecek bugün derken bir baktım arkadaşlar geldi. Klasik kız takıntıları; kahve falı, dedi kodu, bol çeneli bir ortamdan sonra hadi dedik maklube yapalım. OooOooO... tabi maklube dediğimizde akan sular duruyor. 6 kişiye 3,5 su bardağı pirinç ve bol malzemeden oluşan koskoca hamburger görünümlü bir yemek çıktı ortaya. Yemeğimizin yapımını  4 kişi  2 saatte zor bitirdik.O kadar çok yemişiz ki kimse yerinden kalkamıyordu. Bir baktık ki ansızın, evden mezdeke sesi yükselmeye başladı, bütün kızlar ayakta site inliyor. Ne oyunlar ne oyunlar... küçücük bir salonda halaylar, oyun havaları, hatta bir ara kolbastı bile oynandı (kimse kolbastı oynamayı bilmiyor). Final haftasının verdiği enerjiyle gece sonlanana kadar hiç oturmadık. Bir ara derin mevzulara daldık. O kadar derindi ki çıkamadım şahsen işin içinden.
Çocukluğumuz aklımıza gelmiş olmalı ki ebe davul zurna 1 2 3 oynamaya başladık. Aman Allahım ne şekiller ne şekiller, kimisi yerde, kimisi gökte, kimisi ayakta, kimisi gülmemek için birbirine sarılıyor. Uzun bir zamandır hiç bu kadar eğlenmemişdim. Arada bir çocukluğumu yaşamak bana çok iyi geliyor olmalı ki şimdi oturup ders çalışmalıyım.

      

2 yorum:

  1. canım arkadaşım benim.senin bu çocuksu olan tavırlarına bayılıyorum.küçücük birşeyden mutluluk duymayı biliyosun ve çevrendekilere de pozitif enerjini yayıyorsun.iyiki ev arkadaşımsın.

    YanıtlaSil
  2. hakkımda böyle düşündüğünü bilmiyordum teşşekkürr ederim:)

    YanıtlaSil